Baneopstregning

Skab spænding i sporten med de rigtige baneopstregninger

En vigtig del af en sport er selvfølgelig selve banebelægningen. Men mindst lige så vigtig er baneopstregningerne. Prøv bare at forestille dig at se en VM-kamp i håndbold uden en straffekastlinje eller en basketkamp uden et tre-sekundersfelt. Noget af spændingen forsvinder, ikke sandt?

Selvom jeres forskellige sportsudøvere måske ikke spiller på professionelt plan, betyder det ikke, at spillet ikke skal være mindst lige så spændende. Derfor bør I også have en bane med de originale baneopstregninger.

Heldigvis er vi her hos Above specialister i at opstrege sportsbaner efter de originale mål – uanset hvilken størrelse jeres bane har.

De originale mål tilpasset jeres banestørrelse

Hos Above kan vi strege jeres baner op, så de følger de helt rigtige dimissioner og mål. Vi ved dog, at det er meget forskelligt hvilken størrelse bane, man har. Derfor kan vi også skalere de originale banemål op eller ned, så det passer præcist til størrelsen på jeres bane.

Vi laver baneopstregninger til alt lige fra håndbold og fodbold til volley og badminton. Uanset hvilke sportsgrene I dyrker, så står vi klar til at hjælpe jer med opstregninger i de originale mål.

Få opstreget jeres fodboldbane

Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Derfor bliver der selvsagt også spillet meget bold på de forskellige fodboldbaner landet over. Det betyder, at opstregningen af jeres fodboldbane måske bliver slidt ekstra meget.

Hos Above er vi specialister i opstregning af fodboldbaner. Når vi opstreger jeres fodboldbane, kan I derfor vide jer sikre på, at den står, som var den ny. Klar til mange flere spændende kampe.

Gør de gamle bane så god som ny

Har I allerede en bane, som har de baneopstregninger, som I ønsker? Men er stregerne ved at være slidt ned efter mange gode kampe?

Så står vi, her hos Above, klar til at hjælpe.

For udover at opstrege helt nye baner, kan vi også genopstrege jeres gamle baner, så de fremstår, som var de nye.

Slidstærkt materiale med mange spil foran sig

Hos Above sætter vi en ære i at give vores kunder, det bedst mulige resultat. Og for os er det bedst mulige resultat, når I kan spille på en flot bane – år efter år.
Derfor tilbyder vi også materialer af allerhøjeste kvalitet, når vi opstreger jeres baner. På den måde kan I være helt sikre på, at de holder længe.

Læs vores kataloger

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.