Sportsbaner

Få den perfekte sportsbane

Forskellige sportsgrene kræver forskellige baner og belægninger. For med den forkerte belægning bliver spillet sjældent lige så godt. Hos Above har vi fokus på belægningens mobilitet og egenskaber, og vi er specialister i at opbygge baner med den belægning, der kan opfylde jeres behov.

Når vi bygger en sportsbane for jer, kan I altid være sikre på, at vi har helt styr på alle de faktorer, der spiller ind i skabelsen af den perfekte sportsbane.

Vores fokus er:

  • Stødabsorbering
  • Holdbarhed
  • Skridsikring
  • Boldens bevægelsesmønster
  • Miljø, æstetik og design
  • Vedligeholdelse

Belægning til jeres sportsgrene

De sportsgrene I spiller, er med til at afgøre, hvilken sportsbelægning I bør have. Hos Above har vi stor erfaring med sportsbelægninger, og vi sætter en ære i, at give vores kunder det bedste produkt. Vi belægger baner på yderst professionel vis og med materialer af høj kvalitet. Det betyder bl.a. at jeres basketbane ikke er for blød, at jeres fodboldbane er skridsikker, og at jeres baner ikke bliver glatte, når det regner eller temperaturen daler.

Vi belægger alt fra basket- og fodboldbaner til tennis-, padel tennis- og futsal baner, og vores speciale er, at opbygge banen efter jeres specifikke behov.

Brug for en ny sportsbane?

Hos Above kan vi rådgive jer i, hvilken belægning I har brug for. Vi er eksperter både i selve banebelægningen men også i design af denne.

Er I interesseret i en ny banebelægning, som kan optimere jeres spil? Så er det os, I skal have fat i.

Tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 78 76 91 86 eller mail: jojs@a-bove.dk. Så står vi klar til at rådgive jer hele vejen fra start til slut på jeres projekt. Og vi sender jer gerne et uforpligtende tilbud.

Læs vores kataloger

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.