Faldunderlag/gummibelægninger

created by dji camera
created by dji camera
Faldunderlag & gummibelægninger

Et sikkert faldunderlag

Aktivitet, sport og leg medfører gerne et par fald i ny og næ. Disse fald behøver dog ikke at være lig med skader og skrammer. Hos Above er vi specialister i faldunderlag, som giver sikkerhed på både baner, legepladser eller hvor end, der er brug for det.

Vores D-GB Permeable Gummibelægninger er kvalitetsrigtige løsninger, som sikrer jer et fleksibelt, slidstærkt og næsten vedligeholdelsesfri område, hvor leg og sport er i fokus.

Samtidig er vores gummibelægninger selvfølgelig godkendt iht. EN1176-77 og har brandklassifikationen (T2).

Vores sikre materialer egner sig fx ideelt som faldunderlag og gummibelægning til legepladser.

Faldunderlag og gummibelægninger til udendørs sport og leg

Aboves udendørs faldunderlag har eftergivende og fleksible egenskaber. Det betyder, at den er særdeles velegnet til en bred skare af anvendelsesområder. Har I har en skolegård med legeredskaber med faldhøjde op til 3 meter? En sportsplads I bruger til fx boldspil og atletik, hvor I gerne vil have et eftergivende og slidstærkt underlag? Eller måske ønsker I bare, at bestemt område opnår et mere kreativt miljø med et flot design?

Uanset hvad I søger ved jeres nye faldunderlag, så er I landet det rette sted. Vores udendørs faldunderlag og gummibelægning til legepladser åbner op for et væld af muligheder. Uanset hvad I har brug for, så står vi altid klar til at udarbejde lige præcis den løsning, som I søger.

Miljørigtigt materiale og unikt design

Når vi lægger jeres faldunderlag, er det altid med det bedste og mest miljørigtige bindemiddel. Det betyder, at I kan anvende gummibelægningen både indendørs og udendørs uden, at det er til skade for omgivelserne. Yderligere er basislaget lavet af gummi, der er fremstillet ved genbrug af gamle dæk fra biler og maskiner.

Ud over at vores faldunderlag er skabt af miljørigtige produkter, så tilbyder vi jer også muligheden for at skabe jeres egen verden til sport og leg. Vi lægger både faldunderlag på horisontale og vertikale overflader, og vi har 26 standardfarver, som I kan vælge i mellem. Farverne kan mikses imellem hinanden – det giver jer et utal af muligheder for skabe jeres egen unikke design, som er tilpasset til det omgivne miljø.

Og hvad end I behøver faldunderlag til udendørs eller indendørs brug eller gummibelægninger til legepladser, så kan I slippe fantasien løs.

Læs vores kataloger

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.