Termoplast

Gør læring til en leg

Hos Above har vi en vision om at vække de ellers sort/hvid-betonede asfaltbelægninger til live med farver, læring, leg og motion. Vores Above asfaltdekorationer, som kan skabe et inspirere til aktivitet og leg – både for børn og for voksne.

Vores mange års erfaring med både levering og montering af denne type service, hvilket betyder, at vi kan tilbyde jer grundig rådgivning inden for både produktvalg, installation og specialdesignede produkter.

På den måde kan I vide jer helt sikre på, at vi hos Above kan skabe lige de asfaltdekorationer, som opfylder jeres behov.

Hvad er termoplast?

Dette er et markeringsprodukt, som er ideelt til institutioner, fritidsarealer, veje og parkering. Produktet er holdbart til tung trafik, tilført skridsikring og designet til kravene i det europæiske klima. Det har en fremragende synlighed i dagslys og en ekstraordinær synlighed i natten i forhold til lignende produkter.

Dermed er dette produkt, lige hvad I har brug for, når I vil dekorere jeres kedelige asfalt med sjov og farver – men samtidig have sikkerheden i orden.

Kun fantasien sætter grænser

Hos Above tilbyder vi et væld af forskellige services af asfaltdekorationer, som inspirerer og opfordrer til et aktivt miljø med leg, læring, sport og aktiviteter.

Vi har et bredt produktsortiment med over 200 produkter med et stort udvalg af farve, design og form. Vi tilbyder fx hinkeruder og legepladsspil til skolegården og fitness og boldbaner til sportsentusiasterne – alle lavet i højkvalitet.

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når I skal skabe jeres nye kreative og inspirerende miljø til leg og sport.

 

Høj kvalitet og med lang levetid

Hos Above sætter vi en ære i, at sørger for, at I får et produkt, som kan leve op til jeres forventninger. Vores termo-produkter er af højeste kvalitet og levetid – og farven og sikkerheden holder år efter år.

I kan altid være sikre på, at I får termo-produkter med:

  • Integreret skridsikring
  • Høj klæbeevne
  • Tykkere lag
  • UV-stabile farver
  • Priming

Vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse med vores arbejde og produkter. Derfor tilbyder vi 3 års garanti på skader, som skyldes montage- og produktfejl.

I kan derfor vide jer sikre på, at I og jeres produkt asfaltdekorationer er i sikre hænder her hos Above.

Termoplast

Kontakt os, vi kommer ud Hos Above kan du regne med sikkerhed og kvalitet. Vi går meget op i at det arbejde, som vi leverer og udfører, det giver derfor følelsen af tryghed og garanti. Hvis du står og mangler en måde at give asfalt et nyt liv, enten en lejeplads eller en parkeringsplads, så kan vi tage en uforpligtende snak omkring hvad dit behov er. Nogle gange kan det også være nødvendigt at vi kommer ud til dig og ser på arealerne, så hvis du føler at der er behov for at vi skal se området for at vi kan realisere dit projekt, så kommer vi glædeligt ud.

Legeplads Når man tænker på en legeplads er det nok de færreste som tænker på asfalt. En legeplads for mange er bygget af træ og har gynger og rutsjebaner, men hos Above mener vi at asfalt nemt kan blive en kreativ legeplads. Børn leger fra en tidlig alder med kridt på asfalt, hvor der bliver tegnet hinkebaner, men det fjerner regnen hurtigt igen. Hos os, så er projekter ofte unikke, så hvis du står med en kreativ idé til at udfolde din legeplads på asfalten, så kan du tage et kig rundt vores hjemmeside, hvor vi har flotte billeder af tidligere projekt vi har hjulpet med at få realiseret. Vi har tidligere hjulpet med hinkebaner i farver, tal- og bogstavslege eller en optegning af en boldbane m.m. 

Sportsbaner De fleste kender lysten til boldspil stiger med sommerens ankomst. Dog kan man ikke altid have mulighed etablerede boldbaner i nærheden, derfor tilbyder Above en hurtig og billig måde for dig at få en sportsbane tæt på dig. Med termoplast kan vi lægge grunden for en simpel sportsbane. Hvis du er ansvarlig for en skole, fritidsorganisation eller andet, som har adgang til større asfalts arealer, så kan vi hos Above komme ud og tegne banen op efter dine ønsker. Materialerne vi bruger, sikrer dig at du får et resultat, som holder i mange år og kan holde til at blive brugt.

Hvad kan jeg bruge det til? Hvis du står med ansvaret for større arealer af asfalt, som bruges til leg og læring, så kan Above hjælpe dig med at udnytte det fulde potentiale af dine arealer. Du kan bruge termoplast til et hav af ting, så står du med et projekt, som du er i tvivl om, hvorvidt dette materiale kan bruges til dit projekt, så skriv eller ring til os i dag, så tager vi en snak om hvordan vi ville kunne hjælpe dig.

Læs vores kataloger

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.